PROFIL KOMPANIJE
 

 PROFIL KOMPANIJE

 
 

 
  Kompanija “KATRIN COMPANY” osnovana je 2011 godine .
Osnovna delatnost preduzeca je dizajn , proizvodnja i plasman zenske garderobe pod modnim brendom KATRIN .
  Modni brend KATRIN je nastao u Srbiji 2005 godine i do danas uspeo da se uzdigne i stane uz same svetske brendove kada je u pitanju zenska moda .
  Od 2006 godine brend KATRIN je zasticen za celu EVROPU kod Zavoda za Intelektualnu svojinu RS .
  Preduzece KATRIN COMPANY zaposljava preko 100 radnika sa stalnom tendencijom povecanja broja radnika.
Proizvodnja je smestena u Nisu kojom rukovodi izabran tim strucnih ljudi.
   Plasman i prodaja se vrsi kroz sopstven lanac maloprodaja kao i veleprodajnu mrezu sirom Srbije i zemalja u okruzenju . Samo u 2011 godini je prodato preko 100000 komada odevnih predmeta pod nasim brendom.
 

 
     
Preduzeće « VK GROUP » je mlada firma koja je sa radom počela 2005 godine. Bavi se proizvodnjom ženske odeće pod robnom markom « KATRIN ».

Brend « KATRIN » zaštićen je kod zavoda za zaštitu intelektualne svojine 2006 godine za celu Evropu.

Robu plasiramo preko svoje maloprodajne mreze što i jeste osnovni cilj naše firme - proizvodnja sa sopstvenim lancem maloprodajnih objekata.

Pored naših maloprodajnih objekata preko naše veleprodaje garderoba robne marke « KATRIN » prisutna je i u skoro svim gradovima drugih država Evrope.
NAJSTROZE JE ZABRANJENO KORISCENJE MATERJALA SA OVOG SAJTA U BILO KOJE PROMOTIVNE SVRHE , BEZ PISANE SAGLASNOSTI FIRME "KATRIN COMPANY" NIS U CIJEM VLASNISTVU JE OVAJ SAJT I NJEGOVA KOMPLETNA SADRZINA. U SUPROTNOM , A NA OSNOVU ZAKONA O ZASTITI AUTORSKIH I SRODNIH PRAVA , FIRMA KATRIN COMPANY CE POKRENUTI TUZBU PROTIV BILO KOG PRAVNOG ILI FIZICKOG LICA .
All rights reserved KATRIN COMPANY